Cum fu la vot ?

A fost cineva la vot ? Am văzut la un moment dat că eram printre ultimii la prezenţă pe ţară, nu că asta ar împiedica alegerea unora sau altora. Iniţial am zis că mă duc şi stric votul pentru a-mi impune punctul de vedere. Sunt sătul de vrăjelile aleşilor şi de moda asta nouă cu independenţii la alegeri, praf în ochi. Din nefericire nu am reuşit să ajung, am preferat gustul uşor dulce al cireşelor galbene din grădina bunicului, dar promit că la toamnă am să fac tot posibilul să ajung la urne. Nu ca să votez pe unul sau pe altul neapărat, ci ca să îmi exprim punctul de vedere.

Asta e cumva marea greşeală a noastră, a românilor. Că noi în loc să mergem la vot şi să votăm (ori pe cineva, ori pe lingă – deci stricând votul), noi rămânem indiferenţi şi nu ne ducem deloc, lăsând loc fraudelor electorale.

2 Comments

  1. [i]noi rămânem indiferenţi şi nu ne ducem deloc, lăsând loc fraudelor electorale.[i]

    ai impresia ca daca ne ducem la vot rezolvam ceva si ca nu vor mai fi fraude? nu ne ducem la vot pur si simplu pentru ca pur si simplu nu e careva care sa merite sa fie votat, iar noi raspundem incompetentei cu indiferenta.

  2. Indiferenta nu e o solutie, nu mergem la vot fraudele se fac si mai grosolan.Solutia e sa mergem dar sa protestam prin a da un vot invalid.Astfel iti arati dispretul pe fata, daca nu mergi la vot se poate interpreta ca pur si simplu nu ai putut, ti-a murit pisica si ai stat la priveghi, nu ca ai protestat incopententei cu indiferenta.Astea-s prostii!Nu am fost la vot si s-au facut fraude. Sa mergem si sa vedem ce o sa se intample!

Comments are closed.