Nici MAC-ul nu-i perfect

Conform ultimelor ştiri se pare că şi Mac-urile sunt vulnerabile.

Expertii in securitate au descoperit doua noi atacuri ce tintesc utilizatorii Mac, o noua versiune a unui vierme si un Trojan ascuns in interiorul unui site porno.
Compania de securitate Sophos a descoperit miercuri o noua versiune a viermele Mac OS X Tored, potrivit unei postari blog a companiei.

Că provenienţa virusului este o sursă sensibilă nu cred că are vreo relevanţă şi la windows se întâmplă la fel. Deci concluzia mea mai veche este adevărată, orice soft scris de om poate fi atacat prin metode ilegale de alte softuri dedicate să îl afecteze pe primul. Se spune că mac-ul e pe unix şi că nu e afectat de viruşi, poate de cei pentru windows, dar presimt că o să apară din ce în ce mai mulţi dedicaţi mac-ului.

1 Comment

  1. LINUX e solutia pentru tot.Ce vrei gasesti in Linux, orice fel de programe, software-uri echivalente din Wind gasesti si in Linux. Eu folosesc de 1 an si jumate si nu am nicio problema, pe Win intru doar cand vreau sa mai joc ceva. Cu toate ca sunt jocuri si care merg pe Linux.

Comments are closed.