Ultima modă în materie de vânzări

Şmecheriile astea cu 3+1 gratis sau 10% de la noi, sunt demult fumate, ne-am obişnuit cu ele şi ne lăsăm păcăliţi de fiecare dată că aşa suntem noi, doar de-o fi o ţâră mai ieftin.
Ultima modă în materie de băgat pe gât am văzut-o la cei de la Orange. Şi anume: bonus, cică, la diferite obiecte pe care le cumperi, de oriunde (aparat foto, îţi oferă cadou (adica îşi bagă pe gât) o cartelă prepay. Până aici în afară că o plăteşti defapt nimic nou. Dar cum noi suntem români pe unii îi mănâncă undeva şi o folosesc, apoi trebuie evident reîncărcată şi uite aşa intrii la ei în reţea pe post de client involuntar.
Genial nu ?
O să întrebaţi unde am văzut. Sincer nu am salvat link-ul şi nu mai găsesc dar cum găsesc vă pun să vedeţi, deci până la proba contrare rămâne la stadiul de zvon. Dacă ai întâlnit deja undeva lasă link pls.

1 Comment

  1. la capitala se dau gratis in piata romana la iesire la metrou si la ASE. o zi vodafone, o zi orange …. astept si cosmote-ul … am o duzina pana acu. deci fara stres, cu autoservire.

Comments are closed.