SIAB 2007

Pe 5 octombrie se deschide pentru public SIAB 2007. La Salonul International de Automobile Bucuresti 2007 este asteptata cea mai larga participare de pana acum, organizatorii anuntand cu 50% mai multe marci expuse decat acum doi ani.

Salonul nu va mai avea loc la Romaero, pentru prima oara fiind mutat mai departe de oras, vizavi de aeroportul Henri Coanda, in locul unde a functionat cativa ani Metro Otopeni. Evenimentul se vrea “editia cu cea mai larga participare de pana acum” si va fi desfasurat pe o suprafata de peste 50.000 de metri patrati, cea mai mare de pana acum, aproape 200 de expozanti fiind confirmati.

Importatorul Porsche Romania (Volkswagen, Audi, Seat) a inchiriat cea mai mare suprafata, nu mai putin de 3.000 de metri patrati.

Zece zile, intre 5 si 14 octombrie, cei care vor sa-si cumpere un autovehicul sau simplii curiosi sunt asteptati sa viziteze SIAB, intre orele 10 si 20. Biletul de intrare va costa 15 lei.

mai multe …

3 Comments

  1. Nu spun eu, articolul e luat de pe un site de stiri … ce nu mi se pare corect e altceva, de ce oficialitatile intra free iar restul de oameni platesc 15 lei, adica oficiosii nu isi permit sau cum ?

Comments are closed.