Suceava pe Google maps şi Google Earth

Deşi m-a găsit prin alte părţi, această hartă – scanare din satelit este mai veche unii spun că din 2008, eu de-abia zilele trecute am descoperit-o. Dacă o să fiţi miraţi că nu ştiam răspunsul e da, nu ştiam, cum poate nici voi nu ştiaţi. E destul de buna harta, apare şi USV-ul şi mai multe pe acolo. Pentru necunoscători să ştiţi că "Suceava" nu e în Burdujeni sau cel puţin nu acolo e primăria şi centrul oraşului.

HARTA pe Google maps

 Chiar dacă sunt departe am auzit că pe la noi e jale mare cu schimbarea instalaţiei termice în oraş, nu destul că sunt străzi înguste de se circulă pe două benzi (că celelalte două dunt parcări) acum le-au mai şi blocat. Înainte să plec am auzit că se plângea primaru prin ziare că nu sunt sudori, dar bine măi acesta dar când ai dat lucrarea datoria ta şi a celor care trebuiau să se ocupe de verificarea "Manualului calităţii" unde a fost ? Acuma că ţi-a ieşit combinaţia şi numai tu ştii cine şi cât câştigă din asta o dai pe metoda stolo, bagi boceală să pună botu babele că vai săracu de tine cât de mult eşti implicat şi cât de mult suferi din cauza asta. Mă laşi !

Câteodată urăsc editorul de posturi al wp, cât e text mai merge treaba cum bag un link s-a terminat distracţia, îmi face textul varză. Poate peste 5 ani o să meargă şi trompeta asta de program cum trebuie, că doar html-ul este ceva foarte nou şi foarte greu de controlat.

4 Comments

  1. Daca tot ai probleme cu editorul, de ce nu folosesti un alt plugin? Eu folosesc fckeditor in toate aplicatiile mele. E simplu si usor de integrat, iar pentru wordpress e creat chiar un plugin…

  2. Daca iti spun ca asta il folosesc deja ma crezi, l-am pus tot la recomnadarea ta, poate trebuie sa fac update la wp ? Am sa caut sa vad daca a aparut o noua versiune pt wp.

  3. Eu te cred, dar si eu il folosesc tot pe ala si nu am avut niciodata probleme cu el. Editorul implicit cu care venea wordpresul (ultima versiune) merge rau intradevar.

Comments are closed.