Actriţele cu pieptul modest au înnebunit Hollywood-ul

Moda silicoanelor şi a sânilor voluptoşi a trecut la Hollywood! O demonstrează dive ca Charlize Theron sau Paris Hilton care poartă cele mai mici mărimi la sutien.

Charlize Theron nu ezită să apară topless în filme sau să pozeze sexy, descoperind o mare parte din piept, chiar dacă sânii ei abia se observă.

Pe de altă parte, Paris Hilton, Jessica Alba şi chiar vedeta din serialul “Neveste disperate”, Eva Longoria, sunt sigure că silueta le-a adus succesul, chiar dacă nu respectă întocmai proporţiile de 90-60-90.

“Femeile cu sânii mari au mari probleme cu spatele şi unde mai pui că o dată cu vârsta încep să arate îngrozitor”, a declarat Eva Longoria pentru o revistă destinată publicului masculin.

Întrebată în urmă cu puţin timp dacă ar apela la chirurgia estetică, Paris Hilton a spus că se consideră cea mai frumoasă, pentru că “este naturală”. Şi, în plus, nu vrea să devină “un obiect sexual pentru bărbaţi, ca alte actriţe de la Hollywood”, care şi-au făcut o carieră de succes cu ajutorul silicoanelor.

sursa

😆 asta e cea mai tare bomba pe care am citit-o. Când vine vorba de vedete totul e posibil, probabil la anul vor fi la modă femeile cu păr pe piept 😆 . Patetic. O femeie dacă nu are ce o caracterizează (aspect fizic atrăgător) nu e interesantă … multă minte mai au americanii ăştia. Până la urmă ce o face pe o femeie să fie observată şi apreciată ? Eu spun că aspectul fizic în primul rând iar pentru mulţi bărbaţi acesta este suficient pentru a o aborda şi … fiecare cu planurile lui. La faza cu naturalul sunt de acord.