Numerele de înmatriculare degradate se schimbă gratuit

Până la mijlocul lunii februarie, proprietarii de maşini care deţin numere de înmatriculare degradate din cauza deteriorării vopselei pot solicita preschimbarea gratuită a plăcuţelor.
Conform unui comunicat transmis de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, acţiunea de colectare gratuită a plăcilor cu numere de înmatriculare procesate în atelierele zonale în perioada 1 aprilie-30 aprilie 2006 şi de preschimbare a acestora cu noi plăcuţe de înmatriculare se efectuează gratuit şi în regim prioritar numai până pe 17 februarie. După această dată, solicitanţii operaţiunii de preschimbare a plăcilor cu numere de înmatriculare a căror vopsea s-a şters vor achita 12 lei pentru fiecare placă schimbată.
Detalii pot fi obţinute la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Sursa: Florin PAIU , redactie@monitorulsv.ro

Acest articol a aparut in ziar in data de ( 07-02-2007 ). In el se specifica faptul ca se pot schimba placutele in regim prioritar pina pe 17 . Buna treaba, numa-n Romania se putea intimpla asa ceva, sa se dea o veste buna valabila ~10 zile. Dup-aia numai conteaza, sa plateasca prostii 12 lei, ca doar nu din cauza cetateanului care are masina e vopseaua proasta. Sistemul ne uimeste din nou si noi nu putem face nimic.