Ce înseamnă să fii fan ?

V-aţi întrebat vre-odată ce înseamnă să fii fan al vre-unei formaţii de muzică, fotbal sau volei, sau oricine altcineva, vedetă sau nu ? Eu de genul meu nu sunt microbist şi apreciez ce e bun din toate genurile muzicale, indiferent de provenienţă. Totuşi a simpatiza ceva, la prima vedere e un sentiment de bunăstare şi de fericire provocată de acel ceva ( formaţie sau marcă) atunci când intrii în contact cu produsele sau performanţele acesteia.

Pentru cine nu a înţeles ce vreau să spun e faptul că mă nemulţumeşte atitudinea suporterilor echipelor de fotbal din România. S-a ajuns la huligalism, adica ei numai merg la meciuri să îşi susţină echipa şi să sărbătorească când aceasta are rezulatate pozitive, nu, ei parca merg cu singurul scop de se bate cu suporterii celeilalte echipe. Şi acuma după ce s-au sesizat autorităţile şi vor să le aplice amenzi de să le calmeze spiritele agitate ei se duc la Băsescu cu vrajeală să îl facă să nu promulge legea.

Ar trebui să mergem cu toţii la Preşedinte să îi cerem să scoată taxa de primă înmatriculare, sau să scadă impozitele , sau … la orice lege care se scoate hop şi noi. Nu că dacă chiar am merge ar conta, dar … Înloc să se civilizeze şi să se maturizeze ei , nişte animale, apelează la ŞEFUL statului …. hmm, politică murdară