Noaptea cea mai lunga

Aşa cum ne-a obişnuit de când a devenit primar, prin Suceava se pot observa foarte multe schimbări în bine, faţă de anii trecuţi. Dacă aţi fost prin centrul oraşului probabil aţi admirat decoraţiunile, fântâna arteziană şi bradul. Cu ocazia sărbătorilor Crăciunului şi a trecerii dintre ani, în centrul Sucevei este amplasată o scenă unde aseară şi în serile ce vor urma, au şi vor onora cu prezenţa pentru a încânta publicul sucevean trupe, cântăreţi, dansatori şi persoane publice importante ale judeţului nostru.

Tot aseară, la Muzeul de Istorie a avut loc un ceremonial cu tema “Seara cea mai lungă” , unde au participat vechi cântăreţi de muzică folk şi nu numai. Pe la ora zece a cântat şi trupa Hara care ne va colinda şi în această seară pe scena amplasată lângă bradul de Crăciul oficial al tuturor sucevenilor.


P1000088
Deci nu uitaţi, înloc să staţi acasă în faţa televizoarelor mai bine ieşiţi la o plimbare şi poate prindeţi şi un concert … trăiţi bucuria sărbătorilor şi să fiţi iubiţi. Sărbători fericite !