Noaptea dintre ani

Iată că a trecut şi 2007, un an bun în general, evident că au fost şi momente mai puţin bune dar ca idee generală a fost un an cu multe realizări şi împliniri. Rămâne de văzut ce îmi va oferi anul 2008, probabil am să citesc un horoscop (mincinosul) pe 2008 să văd ce preconizează iar apoi voi încerca să îmi fac nişte planuri, cel puţin în mare, pentru anul ce mă aşteaptă.

Am petrecut Revelionul în familie, în noua familie, alături de soţioara mea şi a fost chiar plăcut chiar dacă unii ar spune că am stat în casă ca un pensionar. Având în vedere că în Suceava a fost ceaţă în nopatea dintre ani, nu cred că am pierdut foarte mult din evenimentele desfăşutare în centrul oraşului, având în vedere că nu am participat la ele deoacere a fost destul de frig şi eram cam obosit.


P0422

Sper că voi v-aţi distrat mai bine ca altădată iar următorul revelion poate o să mă găsească undeva mai departe de casă, alături de vechii prieteni şi nu numai.

Vă doresc un an nou plin de împliniri şi de evenimente plăcute, să fiţi iubiţi şi să fiţi fericiţi şi sănătoşi ! La mulţi ani !