In rând cu lumea bună

     Zilele trecute a avut loc un eveniment memorabil în viaţa mea. După luni de planificări , vineri 9.februrie.2007 , am făcut pasul cel mare : am cerut-o pe prietena mea în căsătorie. A fost o surpriză totală pentru ea, adevărat că şi eu am avut emoţiile mele chiar dacă ştiam cum va decurge evenimentul. Răspunsul ei nu a fost altul decât cel aşteptat şi astfel a luat viaţă o logodnă ce se va finaliza cu o nuntă pe arcusul acestui an.
     Iubirea ce i-o port jumătăţii mele m-a îndemnat să-mi exprim această dorinţă ,spre bucuria ei şi fericirea noastră. În wekeend-ul ce a urmat am adus la cunoştinţă membrilor familiilor care s-au bucurat de pasul pe care l-am făcut în viaţă.
     Acum vă spun şi vouă că logodnica mea frumoasă, Ancuţa Elena, mă iubeşte şi mă adoră aşa cum sunt eu , iar la momentul potrivit va spune DA în faţa ofiţerului de stare civilă, eveniment la care vor lua parte toţi prietenii noştrii.

          Forever in love Codrin & Ancuţa.

3 Comments

  1. Va cunosc de ceva vreme ! Era si timpul sa faceti si voi pasul asta! Eu va doresc sa fiti sanatosi, ca de iubit stiu ca va iubiti!si inca mult! Casa de piatra!

Comments are closed.