Unde găseşti produse Wella în România

Acest articol este dedicat doamnelor şi domnişoarelor în special şi de ce nu poate şi bărbaţilor, toţi avem probleme.

În urma unor probleme apărute cu trei ani în urmă în ceea ce priveşte podoaba capilară a soţiei mele, după ce a încercat diferite produse, şampoane, măşti, balsamuri …. ştiţi voi mai exact, a avut bafta ca la o prezentare de rochii de mireasă să i se ofere o mostră de tratament mască pentru vârfuri despicate şi o mostră pentru tratament împotriva căderii părului de la Wella. Utilizând produsele a ajuns la concluzia că se înţelege foarte bine cu ele şi că sunt produsele pe care le căuta.

Un produs trebuie să fie potrivit pentru fiecare totuşi, chiar dacă toate spun că fac acelaşi lucru, modul cum reacţinăm la produsele de acest fel este diferit, de aceea poate există aşa mulţi producători.

Următoarea problemă ridicată a fost de unde să le cumpărăm şi cât costă. După îndelungate săpături, varianta cu saloanele a picat ulterior, am găsit produse Wella pe acest site (magazin.ina-grup.ro) . Îl recomand, cei de acolo sunt serioşi şi livrează produsele în timp util. Dacă la completarea comenzii scrieţi că doriţi cu expediere prin poştă timpul de livrare creşte până la o săptămână dar scad costurile de transport. Oferta lor este numeroasă dar nu completă totuşi. Consider că dacă doriţi să apelaţi la ei dar cereţi un produs din gamă pe care nu îl au în ofertă cred că nu veţi fi refuzat(ă).

Gama completă a produselor Wella se poate răsfoi şi la adresele următoare:

www.wella.com – http://www.system-professional.com/consumers/your_sp_collection/your_sp_products.php   (reduce prinderea de urechi, vedeţi meniul de jos)

http://www.beautybay.com/wella-lifetex

http://www.beautybay.com/haircare/wella-sp

PS: o gama mai larga de produse ce pot fi cumparate gasiti la

http://www.carespot.ro/producatori/291-wella-sp.html

1 Comment

Comments are closed.