RoBlogFest 2008

A trecut şi mult aşteptatul eveniment, a fost transmis şi pe internet, pentru cei ce mă urmăresc l-au putut viziona pe BlogOras.com. Tot acolo, dacă primesc aprobare, ve-ţi putea viziona înregistrarea ceremoniei de decernare a premiilor. Printre multele nominalizări, Copseanul.com a luat locul I la secţiunea : Cel mai bun blog colectiv. Felicitări şi vă aşteptăm cu noi posturi , mai interesante şi mai informative.

Cum a fost posibilă înregistrarea ? Simplu, dar nu chiar. Pe scurt captura s-a realizat utilizând Camtasia Studio iar codarea filmuleţului rezultat, care are dimensiunea de ~ 1GB s-a realizat, după căutari îndelungate şi multe alte programe încercate, cu MediaDecoder. Cu această ocazie am observat că pe youtube.com se pot upload-a şi fişiere video cu dimensiuni mai mari de 100 MB, aşa cum este cel rezultat de ~ 180 MB.

Apropo, captura este facută de acasă de pe un player ce transmitea live de la faţa locului, deci calitatea înregistrării este cea oferită de coneţiunea la internet a respectivei camere video.

1 Comment

Comments are closed.