Flash Mob Teo Peter

În urma sentinţei date de americani şi de suma ridicolă acordată familiei Peter drept “recompensă” mulţi oameni au fost revoltaţi în legătură cu aceast rezultat dat de justiţia americană. Blogger-ii s-au mobilizat, au scris despre acest lucru, au fost emisiuni care au comentat acest eveniment care a afectat muzica românească dar nu prea s-a întâmplat mare lucru.

Pentru a profita de summit, blogger-ii s-au mobilizat şi au organizat un Flash Mob, adică o demonstraţie prin care să arate că lumea nu l-a uitat pe cel care a fost Teo Peter şi că muzica românească este una valoroasă şi că trebuie susţinută, atăt ea cât şi cei ce o creează. Dar la eveniment, care a fost puţin amânat, nu prea s-a înghesuit lumea. Întrebarea firească ar fi de ce ?

Părerea mea este că lumea de azi nu mai vrea să lupte pentru valorile naţionale, ori le este frică să intre în contact cu “legea”, ori sunt prea ocupaţi, ori s-au născut puţin mai târziu şi nu au reuşit să conştientizeze cine au fost cei ce au creat muzică în perioada comunistă.

Mai multe aici, aici, AICI, … , aici.