Zboară netu

Rds de la Suceava, merge chiar bine aş putea spune, în afară că mai pică din când în cînd, aşa măcar o dată pe zi, dar numai pentru câteva minute. În rest se comportă bine, merge download-ul de pe net foarte bine iar uneori decât să scot de pe DC din capătul celălalt de ţară mai bine trag de pe torrent. Valorile de mai sus sunt peste ceea ce am contractat şi uneori sunt cu mult peste, ceea ce e bine. Partea aiurea e că nu prea vine factura iar când am fost la RDS mi-au spus că nu s-a eliberat încă. Naşpa, când o să vină sper că nu vor avea pretenţia să o achit până la data când va fi scadentă.

5 Comments

  1. Codrin, cred ca e o problema cu contractul tau. RDS nu are decat 2, 3 si 4 Mbps – http://www.rdslink.ro/fiber/fiber_abonamente.htm. La cel de 4 primesti 5 virgula ceva de fapt si asa mai departe.

    Eu zic sa vezi ce scrie pe contract si daca e mai vechi de 6 luni mai bine da o fuga la ei si fa un contract nou ca nu vei avea decat de castigat – viteza mai mare si telefon la aceiasi bani pe care ii dai acum fara.

    Te stiam baiat orientat …

Comments are closed.