Vine sărbătoarea “Paştelui”

A mai trecut timpul, după cum obişnuieşte din păcate, postul se apropie de sfârşit şi vine sărbătoarea mult aşteptată de toţi, Paştele. În acest an această sărbătoare începe în noaptea dintre sâmbătă 26 aprilie şi duminică 27 aprilie 2008 când Iisus Hristos învie, după ce s-a jertfit, pentru păcătoşii de noi, pe cruce.

Sună frumos, merge lumea la biserică, ia lumină, se salută cu tradiţionalul “Hristos a înviat” şi mănăncă ce nu au avut voie în timpul postului: “de fruct”. Deci o să fie plin pe la urgenţe de indigestii, balonari şi multe altele care derivă din această schimbare bruscă şi total nesănătoasă din această perioadă. Să aveţi pe lângă voi nişte cărbune medicinal sau dicarbocal, sau alte medicamente cu scop asemanator, deoarece vă asigur că veţi avea nevoie.

Personal nu prea practic acest sport dar faza e că aşa e la noi, dacă nu te dai cu lumea şi nu faci ce zic babele eşti văzut rău … nimic nou. Deci, până o să ajungă americanii pe lună, o să reînvie cineva anual şi o să vină sfârşitul lumii, viaţa decurge normal pentru unii dintre noi. Oare nu s-a plictisit să facă acelaşi lucru în fiecare an ? ( ce rău sunt 😀 )

Sărbători fericite şi să profitaţi din plin de cele 3 zile de sărbătoare, deci … merge un grătar !