Numere de telefon pe viaţă

Am auzit la radio că din toamna acestui an numerele de telefon, fix şi mobil, nu vor mai depinde de operatorul de telefonie. Adică te poti muta la alt operator de telefonie, de pe fix la fix şi de pe mobil la mobil, fără să mai trebuiască să renunţi la numărul de telefon pe care deja îl deţii iar pentru acest transfer există o taxă care cică o va plăti cel la care mergi. Interesant !

Da, interesant, dacă ai un număr uşor de reţinut sau cu care te-ai obişnuit vei putea să schimbi operatorul de telefonie fără să îl pierzi dar vine reversul medaliei, dacă ştii că cineva este în reţea cu tine şi îl suni la o anumită oră cu intenţia să profiţi de avantajele abonamentului tău dar colegul tău s-a mutat în altă reţea şi nu te-a anunţat, pe tine şi pe restul 100 de persoane din agenda personala… şi ţeapă, până te prinzi de şmecherie sau îşi spune el încarci puţin factura. În plus că nu vei mai ştii, cu toate că în procent de 90% poate se va păstra, cărei reţele corespunde un anumit prefix.

Dar probabil că vor apărea reacţii, se vor face schimbări, vor fi nişte condiţii, că aşa e la noi, nimic nu e final.

1 Comment

  1. am inteles ca esti anuntat inainte sa-ti raspunda omuletul in ce retea este la acel moment…deci poti inchide cu usurinta apelul iar astfel o sa se renunte usor usor la beep-uri 🙂 ca iti ia prea mult timp :))

Comments are closed.