La RDS nu mai e gratis !

Eu am inceput să fac alergie la cuvântul gratis, cel puţin când cineva îl asociaţă cu un produs. Nimic nu e gratis, adică degeaba, totul costă. Aşa şi la minunaţii ăştia de RDS RCS, când au introdus telefonia fixă dădeau la ofertă, gratis, nu plătiţi nimic şi vorbiţi sute de minute în reţea … asta e deja de domeniul trecutului. Acum dacă te uiţi în conţinutul pachetelor lor 4 Play ai surpriza să observi că plăteşti 5 lei pentru minunata de telefonie fixă. Eu am să renunţ la ea că şi aşa o folosesc o dată la 2 săptănâni, dacă o să fie nevoie  mă aud pe mobil cu cine am că şi aşa am naţionale de nu le termin niciodată.

Nu partea cu plata m-a deranjat pe mine ci partea în care când s-au făcut noile contracte bazate pe pachete nu a zis nimeni vezi că telefonia costă, a rămas acolo agăţată mai ales la cei ce o aveau activată. Cumva că ups, au uitat să menţioneze, numai că ups pe banii mei.

Scump dom’le scump, criză criză dar s-o vedem şi noi …

1 Comment

  1. ce zici tu de acei 5 lei sunt taxa de mentenanta, ca m-a enervat si pe mine la culme faza asta. oricand poti sa renunti la cele 2 telefoane date in custodie dar trebuie platit in avans o luna. deci un mare fas. dar mai naspa mi se par serviciile la alti operatori. pana una alta, ii inghit asa…. deocamdata

Comments are closed.