Ziua Bărbatului

A trecut şi mult aşteptata şi promovata zi a bărbatului. Sincer nu prea am simţit-o, pot să spun că nici nu am ştiu exact pe ce data se sărbătoreşte (neoficial). Peste tot ZIUA BĂRBATULUI, ZIUA BĂRBATULUI, NOUĂ NE PLAC … bla bla bla, reclame peste reclame, bătaie cu reclame între doi producători de bere, o grămadă de publicitate.

DAR CÂND ? Uee România, dacă tot sărbătorim ceva, zii şi când, că nu e ca şi Crăciunul că ştie toată baba. Ci oameni … !

Asta nu se zicea nicăieri, în nici o reclamă, au adunat semnături, a facut pişu căţelu, au defilat fetele pentru noi ca pe timpul lui Ceauşescu… o grămadă de bani îngropaţi şi poate cu un folos. Dar să nu spui tu, ca promoter ce eşti, şi când se sărbătoreşte, asta e cea mai tare dumă.

Cât despre “atracţiile turistice” ce să mai zic, de foarte bună calitate, ca peste tot, nu ştiu cum de se întâmplă, majoritatea evenimentelor care presupun promovarea unui produs (aici intrând şi reclamele) au ca protagonişte fete, dudui, femei. Nu era oare normal ca această, posibilă – probabilă, sărbătoare să fie promovată mai mult de partea masculină a sexului ? Făcând abstracţie de cei 5 (parcă) prieteni care savurează spectacolul oferit de blonde şi brunete, de pe terasa blocului savurând câte o bere.

PS: A fost pe 5 Mai , cică …