Programul Rabla 2008

Programul Rabla 2008 se va desfasura in acest an in 2 etape, cuprinzand 40.000 de unitati si oferind o prima de casare de 3000 de lei. Prima etapa incepe in data de 1 iunie si dureaza pana in data de 25 septembrie, in timp ce a doua etapa incepe in data de 1 octombrie si se termina pe 12 decembrie 2008.

In Programul Rabla 2008 se pot inscrie doar persoanele fizice, proprietare sau mostenitoare a unui autovehicul functional, inmatriculat in Romania si a carui vechime depaseste 12 ani.

Pentru a beneficia de actiunea Rabla 2008, cumparatorii trebuie sa intreprinda urmatorii pasi:

Pasul 1: Sa se inscrie la un producator (dealer, importator) validat de la care vor primi o nota de acceptare. Aceasta nota de acceptare are o valabilitate de 30 de zile calendaristice.

Pasul 2: Dupa ce a obtinut nota de acceptare, cetateanul trebuie sa predea autoturismul uzat spre casare unui operator economic autorizat si sa obtina de la acesta certificatul de distrugere al masinii.

Pasul 3: Cetateanul trebuie sa-si radieze vechiul autoturism.

Pasul 4: Cetateanul trebuie sa achizitioneze un autoturism nou de la producatorul validat.

Actele necesare pentru inscrierea in Programul Rabla 2008:

Copie a buletinului sau cartii de identitate

Copia legalizata a certificatului de inmatriculare al autoturismului uzat

Copia legalizata a certificatului de distrugere al acestuia

Originalul certificatului de radiere.

Originalul notei de acceptare eliberata de producatorul validat

In cazul in care masina a facut obiectul unei mosteniri, dosarul trebuie completat si cu o copie legalizata a certificatului de mostenitor.

Mai multe …

1 Comment

  1. PASUL I: Sa va inscrieti la un producator validat de la care veti primi o nota de acceptare. Este foarte important de stiut ca aceasta nota de acceptare are o valabilitate de 30 de zile calendaristice.

    PASUL II: Dupa ce ati obtinut nota de acceptare, cetateanul trebuie sa predea autoturismu uzat spre casare unui operator economic autorizat si sa obtina de la acesta certificatul de distrugere al masinii

    PASUL III: trebuie sa va radieze vechiul autoturism

    PASUL IV: Si sa achizitioneze un autoturism nou de la producatorul validat.

    detalii pe http://www.programul-rabla.ro

Comments are closed.