Floricele GSM

Am vazut recent filmuleţul ăsta pe un blog şi chiar m-a impresionat, ştiam ca în momentul apelului radiaţiile sunt mai puternice dar … totuşi erau 3 telefoane, deci daca vorbesc în autobuz 10 persoane deodată oare ce se întâmplă, creşte temperatura ?Interesant oricum, problema mai trebuie studiată. Aveţi grijă cât vorbiţi la telefon şi câte persoane vorbesc la rândul lor, la telefon, lângă voi.

Oare e trucat ? Hmmm …

5 Comments

  1. Nu stiu cit de trucat e, daca derulezi ce filmuletele care sunt in spatele celui postat de mine ai sa vezi ca nu e singurul, oare toti au avut interes sa pacaleasca ?

  2. mai de mult aveam in plan sa fierb un ou cu ajutorul a doua telefoane mobile … pe vechiul blog am cateva articole pe tema asta … si nu uita ca am facut teste cu mobilul sub apa si a sunat 😉

  3. nu stiu ce inseamna la tine expresia “in momentul apelului”, insa, pentru cultura ta generala, dupa apelare – exact cand se face conexiunea, intensitatea campului (V/m) este maxima, de aici calculezi si puterea (daca esti in stare) dupa care scade semnificativ. chiar daca vorbesc cele 10 persoane in acelasi timp la telefon, asta nu inseamna 10 x radiatie maxima sau nu stiu ce oua fierte din lipsa de ocupatie si exces de impresii.
    fie ca trebuie sa studiezi sau nu problema, concluzia e ca trebuie sa te duci in munti…

  4. Raman la varianta de trucaj. Din cate am citit, au incercat si “baietii” de la Microsoft asa ceva si nu le-a reusit. Si mai stiu cativa “soft-isti bucuresteni” care au incercat acelasi lucru si concluzia a fost aceeasi.
    Numai bine!

Comments are closed.