Folbal românesc

Ce bine că s-a terminat Campionatul European , cel puţin pentru noi, pentru echipa României. Am dovedit încă o dată că nu prea avem valoare, parte jucători, parte antrenori. Nu am înţeles o treabă: dacă am avut 3 şanse mari şi late ca să obţinem 3 puncte foarte importante, mă refer la cele 3 meciuri, de ce naiba am jucat defensiv cu Franţa, ce aveam de pierdut ?! Dacă tot e o competiţie sportivă foarte importantă măcar să fi început în forţă şi să fi terminat la fel, că am mai avut ghinion sau nu s-au înţeles jucătorii noştrii pe teren asta e, să spunem că se mai întâmplă. Chiar dacă nu mă aşteptam la mari realizări din partea tricolorilor am urmări primele două meciuri, de al treilea am uitat dar se pare că nu am pierdut mare lucru.

Eu rămân la părerea mea mai veche, în România nu prea avem valori în fotbal, poate şi de asta nu mă pasionează acest sport. Cât despre aranjamentele din campionatele interne … ăsta nu mai e sport, e comerţ. Oricum, bravo Cluj-u, au realizat ce îmi doream de mult timp, să spargă monopolul capitalei la câştigarea campionatelor şi cupelor interne.

Ar mai fi multe de spus (scris) dar pentru asta s-au inventat emisiunile talk-show sportive care dau din gură fără nici un rezultat real.

2 Comments

Comments are closed.