La revedere XP !

30 iunie 2008, o zi ca oricare alta pentru majortiatea,dar o zi care va intra in istorie pentru cei care sunt pasionati de IT. Acum 5 zile Microsoft a scos oficial de pe piata Windows XP ,cel mai popular sistem de operare din toate timpurile devenind astfel istorie.

Articol complet

Nu ştiu cum vor evolua lucrurile în urma acestei decizii dar rămân la concluzia că Vista e o trompetă de invenţie, decât să îmi prind urechile în el mai bine trec pe Ubuntu sau Apple, sau poate pe cel oferit de cei de la SUN – Solaris daca nu mă înşel, că la FreeBSD nu mă gândesc încă dar … cine ştie. Asta la urmatorul PC, căci inevitabil o să fie la un moment dat nevoie să mă aşez în rând cu tehnologia, ar mai fi şi variantele cu “licenţă” cu SP2 şi SP3 de XP… deci opţiuni sunt. Mai învârtim !

2 Comments

  1. Oricum bye bye Xp sincer un sistem de operare mult mai reusit de cat este Vista . Oricum eu folosesc Vista ptr ca notebook-ul a venit cu sistemul preinstalat, nu m-am obosit sa renunt la el .
    Offtopic !
    Cand am intrat la tine pe site 😀 am crezut ca sunt la mine pe luxblog :). Mai sigur am tastat http://www.cdinside.ro ??? :)) . Ce senzatie am avut 😀

Comments are closed.