Ani de liceu

Vă mai amintiţi anii din liceu, anii ăia în care treceaţi la următorul nivel, când deja având buletin vă pregăteaţi să ajungeţi majori ? Eu îmi amintesc câte ceva, câte puţin, totuşi anii aceia au trecut cam demult, îndată ar trebui să fie prima întâlnire, întâlnirea de după 10 ani, îmi mai amintesc de colegi, de profesori, de momentele unice petrecute împreună, de tot ce a însemnat maturizarea noastră a tuturor.

Cu această ocazie aş dori să facem o mică mobilizare de forţe şi să ne adunăm, pentru aceasta rog pe cei în cauză să caute pe Facebook grupul CNPRS promotia 2002 sau dacă nu aveţi sau nu doriţi să vă faceţi cont pe Facebook vă rog să mă contactaţi prin email la adresa cmales@cdinside.ro sau lăsaţi un comentariu la acest email şi vă voi contacta pentru a vă trece în evidenţă.

Referitor la anii de liceu sunt poate foarte multe de spus şi foarte multe de amintit, de aceea doresc ca acest prim articol referitor la perioada petrecută la Liceul Petru Rareş din Suceava, ulterior devenit Colegiu, să fie un apel către toţi ce îl veţi citi şi faceţi parte din generaţia 2002 să strigaţi catalogul şi să mă ajutaţi să facem o bază de date la zi.

Din păcate Liceul nostru drag nu mai are adresă web, ceea ce este foarte trist. Sper ca acest aspect să se remedieze. Voi încerca în acest an să contactez conducerea şcolii şi să intru în posesia datelor referitoare la colegii mei, clasa F, vă rog şi pe ceilalţi să faceţi la fel chiar dacă nu aţi fost neapărat şef de clasă sau cineva cu foncţie de răspundere. La urma urmei cu toţii suntem oameni.