Sâni mai mari, fericire de ambele părţi

În viaţa noastră păcătoasă aspectul fizic contează enorm iar pentru o femeie acest lucru poate însemna o viaţă împlinită sau o dramă fără sfârşit. Pentru a veni în ajutorul femeilor cu sâni mici o firmă din China a inventat un dispozitiv, de fapt două, un fel de vibrator care se introduce sub sân pe post de push-up şi se foloseşte ca atare. Este un fel de echipament de ăla cum vedeţi pe la tv care te vibrează tot corpul şi cică slăbeşti. Acest minunat dispozitiv cică face următoarea mişcare: ia grăsimea de pe abdomen şi o bagă în sâni, astfel creşte volumul acestora (printre altele) şi deci aveţi sâni mai mari.

Comparativ cu varianta operaţiei evident este o soluţie mai ieftină şi face două lucruri deodată, dar oare este sănătos acest lucru ? Probabil că da, porbabil că nu, nu sunt în măsură să mă dau cu părerea. Ideea e că acest produs va ajunge cu siguranţă şi în România şi atunci ne vom lămuri ce şi cum.

Sursa – una dintre ele.

1 Comment

  1. Adevarul este ca: si bunica mea daca traia arata f misto in corset 😉 .
    Toate fetele cu corset din reclama nu cred ca au 20 de ani si e normal sa arate bine.Iar cele cu burtica si cu cur lasat sunt trecute de 45 de ani , asa ca …. “reclama e frumoasa , mai ales pt .ei baietii”!

Comments are closed.