Guvernul şi Parlamentul să fie live pe net

Ustream.tv este probabil un portal important pentru unii care doresc să îşi promoveze munca sau activitatea în direct în mediul online, astfel încât să poată fi urmăriţi de cât mai mulţi oameni. Legătura e că pe Ustream se transmit evenimente importante din lume printre care am văzut şi transmisii din senatul american.

Dacă tot statul suntem noi deşi ei ne conduc, de ce să nu luăm parte la activităţile lor zilnice care ne privesc. Ce se întâmplă în parlamentul României aflăm doar de la ştiri şi doar atunci când e ceva interesant din punctul de vedere al presei sau când se prezintă imagini cu unii care dorm sau fac alte lucruri în calitatea lor de reprezentanţi ai poporului. Eu consider că ar fi normal, chiar necesar, să se instaleze camere video care să transmită online nonstop ce se întâmplă în camerele publice ale Casei Poporului.

Adică să vedem şi noi, oricând avem timp şi chef ce fac ei, dacă fac ceea ce pretind şi cât de mult se ocupă de ceea ce au promis în campaniile electorale. De ce să ne lăsăm păcăliţi de vrăjelile lor dinainte de alegeri când ar fi normal să ne convingem în fiecare zi din mandatul lor. Sau poate fac acolo ceva secret, sau poate fac şedinţe publice dar fără public. Dacă tot este o sală cu acces liber de ce să nu fie acces liber şi online ?

Dacă aceste camere există vă rog să faceţi publice ip-urile camerelor.

Live adică în direct, mai exact tot ce mişcă începând de la aprinderea luminilor până la stingerea lor.