Animaţii ce merită văzute

De multe ori vreau să mă uit la un film bun şi nu mă inspiră nimic, cel puţin din ce mai e prin topuri la IMDB, aşa că îmi îndrept atenţia către animaţii. Mereu am preferat să văd un film animat decât ceva cu împuşcături, crime, etc. Să le văd pot, le trag de pe torente chiar dacă nu sunt la o rezoluţie bună, nici o problemă, Casnic Cinema face faţă cu brio.

Animaţii da, dar o ierarhizare, nişte titluri, de unde ştiu ce merită sau ce mai e lansat şi eu nu am auzit. Păi o variantă ar fi să mă uit pe imdb.com la secţiunea Animation, ca mai apoi să văd ce prezintă trailer-ul (filmuleţul ăla mic de prezentare la filme) şi dacă e o continuare a vreunui film care mi-a plăcut atunci m-am ales cu un film. O altă variantă ar fi să mă uit pe site-uri care prezintă topuri ale acestor filme, cum ar fi acesta sau acesta . Majoritatea de acolo le-am văzut şi vă sfătuiesc să le vedeţi şi voi, de multe ori o animaţie te inspiră mai mult ca un film cu actori.

Cel mai important lucru pe care vă sfătuiesc să îl faceţi este să căutaţi o prezentare a filmului pe care doriţi să îl vedeţi, indiferent de cum este realizat, asta pentru a vă face o idee despre acţiune. Este un prilej, care nu costă, prin care puteţi hotărâ voi dacă un film merită văzut sau nu, dacă timpul alocat lui poate fi utilizat în alt scop, chiar dacă filmul este în nu-ş ce topuri şi are încasări impresionante, nu toate merită.

Vizualizare plăcută !