Accident in Suceava

Ar fi trebuit să apară ieri ştirea asta dar din nefericire nu am avut timp să o fac. Oricum, să ne râdem !

Ieri când veneam liniştit cu autobuzul de la serviciu, de pe la bazar venind spre centru începe să se formeze coloană. Nu am acordat importanţă deoarece fiind foarte cald mi s-a părut ceva normal. Când ajunge autobuzul în intersecţia mare semaforizată, cea dintre benzinăriile Mol şi OMV aflu şi eu ce se întâmplase defapt. Un accident în care era implicat un motociclist şi probabil mai multe maşini deoarece erau mai multe maşini care stăteau şi aşteptau liniştite în mijlocul intersecţiei să vină poliţia.

Acuma începe partea cea mai tare :

Încă eram în intersecţie, care se blocase puţin din cauza traficului, că se băgase o macare dinspre Iţcani, că şi apare maşina pompierilor de descarcerare cu salvarea după ea. Sirene, lumini …. bla. Autobuzul se pune în mişcare şi cobor că aveam nişte treabă în Areni. Mă duc, în rezolv treaba, cred că a durat vreo 10 minute şi revin în staţie. Nu trece un minut şi aud iar sirene, dar din dreapta, eram în staţia de pe partea cu policlinica, cine să fie ? Poliţia, un logan se îndrepta în viteză spre locul accidentului. Bravo băieţi, unde aţi fost până acuma. Mai trece un minut şi văd salvarea care se întorcea deja, sirene – lumini … Aşa mai da, şi nu era un rablament, era una dintre maşinile bune din dotarea salvării, una de asta mare cu de toate în ea. Trece salvarea, mai trece un minut, iar aud sirene , tot din dreapta, dinspre stadion. Cine să fie, cine să fie, altă salvare poate, nuuu … poliţia, o dubă de data asta, care tot cu sirene şi în care viteză se îndrepta spre locul accidentului. Stăteam în staţie şi râdeam ca prostu de unul singur, puteau oamenii ăia să părăsească locul accidentului oricând sau să se încaiere din cauza neplăcerii provocate. Apoi a venit un 4 şi am plecat.

Ca să vezi cât de receptiv este organul legii !

1 Comment

  1. Asta nu e nimic pe langa ce s-a intamplat vineri in fata vilei de pe Str. C-tin Disescu din Bucuresti, in care imi desfasor activitatea 🙂
    Aici a avut loc accidentul “maestrului” Gheorghe Zamfir, si dupa cum stiti politia abia duminica (dupa 48 de ore) a venit sa faca masuratori.
    Cred ca in putin timp nu vor mai veni deloc….

Comments are closed.