Cheful din cămin

Dacă în căminele din Suceava nu se pot face chefuri decât cu aprobarea administratorului de cămin, iată cum arată un anunt afişat pe uşa unei camere în care s-a defăşurat o aniversare.

Probabil numai la noi se mai practică acest gen de control comunist. Al dracu viaţă de student, pentru câteva ore amărâte în care să te simţi bine trebuie să declari peste tot, că de nu vine portaru cu miliţia la uşă , cum că perturbi liniştea publică. Oare în alte centre universitare din Romania tot aşa se procedează ? Şi la sincer vorbind, aveau uşa închisă la camera şi chiar nu se auzea pe hol sau în alte camere într-un mod deranjant.

Frumoasă viaţa de student căminist !

1 Comment

  1. Pai trebuie sa te gandesti si la ceilalti din acel camin…..acolo mai stau si familii cu copii mici.Si mi se pare normal sa-ti ceri voie de la administrator in primul rand apoi, cu toate ca ai acordul lui sa mergi la toti de pe acel palier si la vecinii ,de dedesubt si deasupra, sa le ceri si lor acordul de-a da o petrecere.Daca nu ceri voie politia poate veni pentru perturbarea linistii publice….nu uita ca acel camin este intre blocuri.Vrei sa te distrezi, dute frate la o discoteca, la un bar sau un club, nu in camera de camin.Da..stiu replica…in Iasi cum e???In Iasi e nashpa tare!!!acolo e permis orice pentru ca si oamenii sunt de-o alta calitate…mai proasta.
    Dar fiecare cu parerea lui….nu suport cand vreau sa intru in camera si palierul e plin de fum de tzigara si porci care beau si flegmeaza peste tot.Dar asta e mentalitatea de tzaran!!!!
    PA!

Comments are closed.