Danone loveşte din nou

Danone fraiereşte din nou consumatorul român! Acum, cu “La Vache qui rit”:
– Exclusiv pentru consumatorii români, gramajul cutiilor cu 8 „triunghiuri” de brânză topită „Văcuţa Veselă” a fost redus cu 15%
– „La Vache qui rit” este singurul sortiment comercializat în România care nu are gramajul la vedere

Cu o singură excepţie, toate cutiile de brânză topită cu 8 „triunghiuri” vândute în România au 140 de grame. Doar cutia „La Vache qui rit” are cu aproximativ 15% mai puţin, adică 120 de grame. Acum înţelegeţi de ce au ascuns gramajul „pe verso”.

În urmă cu 4 ani, „Danone” a livrat consumatorului român „Delicios” cu dioxină. În cârdăşie cu autorităţile române, „Danone” a efectuat de ochii lumii o retragere de pe piaţă a produselor contaminate, nu a dat nici o explicaţie şi nici nu a primit vreo sancţiune.
Recent, prestigioasa revista „Time” a făcut un top al reclamelor mincinoase, clasament în care, la loc de cinste se află „Danone”, cu precizarea că firma franceză a fost obligată să plătească daune de 45 milioane dolari.

Citiţi articolul întreg. Merită !

Acesta este doar unul dintre exemplele de reclamă mincinoasă care zice una la televizor în culori îngrijit alese iar în ambalaje sunt numai otrăvuri scumpe. Din nefericire la noi ne confundă în stil barbar marfa cu ambalajul.