Orange hack-uieşte telefoanele clienţilor

Ţin să menţionez că telefonul e luat la liber şi nu am instalat nimic din ce ar putea să aibă de a face cu compania Orange.

SE

Ca ce chestie îmi apare mie mesaj pe ecran ca şi cum ar fi generat de Android ? Dacă vroia să mă anunţe de ce nu a trimis mesaj aşa cum face de regulă pentru toate prostiile ? Oare la ce date mai are acces minunata companie Orange care mă hăcuieşte pe NV, din telefonul meu ? Probabil nu sunt singurul.

Cui mă pot adresa cu această problemă ?

1 Comment

  1. Salut ! Orange a dus o camapanie de imbunatatire a retelei ..iar tie ti-a aparut mesajul deoarece telefonul tau era conectat la releul de pe cel mai apropiat stalp de telefonie din zona in care te aflai. Esgte normal sa se cunoasca din de zona este acel stalp…telefonul tau s-a conectat la reteaua Orange prin intermediul acelui stalp ca s zicem asa, care are coordonatele precise ale zonei unde se afla. Ei trimit astfel de informatii clientilor pentru a-i instiinta de imbunatatirea semnalului sin zonele respective, nimic mai mult. Nu te spioneaza nimeni !!! Tranquillo!!!! In acele zone sunt puse si panouri publicitare in care se anunta acest lucru…poate nu peste tot si de aceea nu stiai !!!

Comments are closed.