Am luat-o razna

          Părerea mea este că tehnologia a luat-o oleacă razna şi are un ritm alarmant de rapid în ceea ce priveşte dezvoltarea şi apariţia de produse noi , ultra performante. De exemplu nu cred că un utilizator casnic mai are nevoie în PC -ul personal de mai mult de un procesor dual core ce lucrează la frecveţă mai mare de 3 Ghz (ca să nu zic 2), 1GB de ram , o placă video de 512 MB şi floppy :)) .
          Nu ştiu care este cel mai mare pen drive (stick) de pe piaţă dar eu am vazut unul de 16 GB. Heeloooo ! Asta de acuma e hdd în toată regula, usb 2.0 e depăşit dacă vrei să îl foloseşti. Ca idee e interesant să ai la tine atâţia gigălăi de date dar dacă te gândeşti cât durează să îi pui pe stick, cred că mai bine scrii nişte dvd-uri
Plăcile video am observat că deocamdată stagnează la 768 MB, asta e bine. Nu ştiu la ce joc ai nevoie neapărat de o astfel de placă video dar unii o pot considera necesară. Aici mai intra şi problema teribilismului, cu toate că ei ultima generaţie de PC s-ar putea să nu îl utilizezi la capacitate maximă decât în proporţie <10% din timpul de utilizare.

          Îmbucurător este faptul că AMD a reuşit să facă procesoare cu FSB de 2000 MHz la care se pot găsi şi plăci de bază, din punctul ăsta de vedere mai rămâne ca memoria Ram să urce de la 1200 MHz şi cred că ne apropiem de nişte viteze aproximativ apropiate între cea a procesorului şi a memoriei.

 

          Timpul ne va da un răspuns la orice întrebare !