Curs Festiv – FIESC – 2007

A trecut şi cursul festiv, cu bune şi cu rele, sper că toată lumea s-a simţit bine şi le-a plăcut ce a văzut şi auzit. Pentru cei ce au fost prezenţi la banchet vă felicit pentru efortul depus de a fi împreună la un eveniment dedicat bunei dispoziţii şi a uitării de griji, iar pentru cei care nu au reşit să ajungă din cauze întemeiate vom organiza o sesiune de restanţe după licenţă.

În calitate de organizator principal al cursului festiv şi al banchetului am rămas plăcut impresionat de cum au decurs lucrurile, marea lor majoritate după cum era prevăzut, efortul meu şi al colegilor mei care s-au implicat în această muncă fiind răsplătit de reuşita efenimentului. Şi ca să îmi zic cel mai mare of, dezamăgirea cea mare a venit din partea firmei Alfa Group Design Iaşi care, cu toate că îi informasem de locul unde trebuie să aducă robele şi la ce ora, cum trebuie să arate eşarfele şi textul ce trebuie să-l conţină, au făcut în aşa fel încât să arate că suntem nişte fraieri, bătaia lor de joc. Robele au fost aduse cu jumatate de ora întârziere, tocile cu o ora jumătate, eşarfele aveau altă nuanţă de albastru iar sigla de pe aceasta era alta decât cea pe care am vrut-o noi. Din punctul meu de vedere sunt o firma neserioasă şi nu voi mai apela la serviciile lor. Sunt curios cum va arăta montajul filmării cursului festiv şi pozele pe care le-au făcut, lucruri pentru care evident am plătit ca şi pentru celelalte servicii oferite de ei.

1 Comment

  1. Am citit articolul tau si tebuie sa recunosc ca mi-a starnit amintiri placute legate de Cursul meu festiv. La fel ca si tine am fost unul din cei care s-au asigurat de reusita evenimentului. Sigura diferenta e ca eu ma bucur ca am apelat la firma Alfa Group Design din Iasi care s-a ocupat de intreaga organizare. Totul a iesit peste asteptarile noastre, iar ei sau comportat exemplar. Initial am vrut sa ne organizam singuri cursul festiv si banchetul dar ma bucur ca n-am facut-o pt. ca impreuna cu cei de la Alfa Group Design a iesit super. Bafta!

Comments are closed.