Soluţii anticriză

Când omul nu are ce face îşi caută treabă:

Preoţii italieni au demarat o iniţiativă prin care vor să-i convingă pe tineri să renunţe la sms-uri în perioada Postului sau măcar în zilele de vineri până în Noaptea de Înviere.

“Lipsa SMS-urilor din această perioadă va detoxifia tinerii de lumea virtuală şi îi va face să revină în legatura cu ei înşişi”, a declarat preotul Benito Cocchi, din Modena,.

Alţi preoţi cer tinerilor să renunţe la TV, iPod-uri şi să nu mai comunice între ei pe internet. Ba chiar le-au cerut credincioşilor să nu mai circule cu maşina personală şi să bea apă doar din fântânile din Veneţia.

[Libertatea]

„Peste criza economică nu vom putea trece decât dacă vom reveni la rugăciunile noastre. Trebuie să ne împărtăşim, să ne îspăşim păcatele”

[vdtonline]

Oare ce treabă are una cu alta s-au întrebat ? Ce treabă au păcatele noastre cu sursa crizei ? Ce nu mai înţeleg este de ce insistă să ne amintească ce trebuie noi să face, cumva că noi nu ştim cu cine trebuie să comunicăm sau c-ar ajuta la ceva lipsa unei picături de apă într-un ocean.
Cred că pur şi simplu vor să arate şi ei că mai există pe acolo pe undeva şi că mai au nişte babe care pun botul la prostiile pe care le debitează.

Ar mai fi o variantă, să abereze ăştia prin presă în lipsă de subiecte. :wink: