La teatru de nebuni

Sâmbătă seara, începând cu ora 18:00 în sala de spectacol Dom Polski din Suceava , s-a desfăşurat piesa de teatru cu numele CLINICA de Adrian Lusting. Au interpretat : Alexandru Ştefan Băişanu, Tatiana Barduc, Maria Şutu, Tatiana Dombrov, Valdimir Finaşcu, Silviu Drancă, Andrei Cercel în regia Tatiana Barduc şi Paul Ciurari.
Acţiunea piesei era un spital de nebuni ce avea 2 pacienţi : un boxer vicecampion , care avea la active 7 tentative de sinucidere şi un actor care îşi dorea foarte mult să îl joace pe Hamlet. La spital mai vine şi un director de bancă care avea mania să dea credite şi să agreseze statui. Acţiunea a fost destinsă, cu poante bune la care s-a râs dar şi momente în care spectatorii au putut aprecia calităţile actoriceşti ale personajelor. Personalul spitalului era format din director, doctorita psihiatru frumuşică foc şi o bucătăreasă agitată .

scena teatruscena teatru

scena teatruscena teatru

imagine teatruscena teatru

scena teatru

3 Comments

  1. am fost si eu acolo. daca nu trebuia sa stau dupa teatru de vorba cu cineva, fugeam de acolo. la un moment m-am intins bine pe scaun ca sa trag un pui de somn….nu am reusit sa adorm, venea un zgomot strident de pe scena.

Comments are closed.