Dl. inginer la datorie

Ieri a avut loc prezentarea lucrării mele de licenţă. Aceasta a decurs cu emoţii şi întrebări din partea comisiei dar evenimentele au evoluat favorabil pentru mine. În urma şedinţei profesorilor îndrumători şi a comisiilor ce a avut loc aseară, am aflat de la un coleg că am obţinut punctajul maxim ce se acordă de obicei la notarea acestui gen de lucrare, deci nota mea la licenţă ar trebui să se afle undeva între 8,5 – 9, ceea ce e bine. Începând de azi pot să spun că sunt mai uşurat deoarece am scăpat de responsabilitatea de student dar în schimb port cu mine pe cea de inginer, deci tot răul spre bine. De acum pot să îmi îndrept atenţia şi spre alte orizonturi.

2 Comments

  1. Ma bucur ca vezi astfel lucrurile.Dar eu avand senoriatul nu am sa-ti spun lucruri minunate. Dreptul la visare iti apartine tie si are ca substrat tocmai frica zilei de maine, eu am doar viziunea zilei tale de maine.Vei gasi o slujba prost platita unde in mod sigur vei fi subevaluat, vei incepe prin a fi tratat din ce in ce mai rau, oamenii te vor vedea ca o amenintare si iti vor da informatii gresite tocmai pentru a te pune in lumina proasta. Sta in obiceiul romanilor sa faca haz de necaz si tu esti un candidat excelent.In scurt timp vei duce dorul zilelor cand erai student. Si daca crezi ca asta este rau, atunci citeste mai departe. Vei deveni la fel, parte din sistem,Inflexibil, moracanos, fara chef de viata. Acasa o sa te astepte sotia ta si cei 4 copii sa le arati fluturasul de salariu, care nu a mai crescut in ultimul timp. La serviciu ai un sef care te pune doar sa faci ceva ce nu stii, nu o sa primesti dreptul la cursuri de specializare.E rau e foarte rau.Din toate meseriile din lume te-ai facut inginer, cand puteai fi ginecolog sau frizer. Oricum stai flexat probabil tie nu ti se va intampla nimic din aceste lucruri, mai mult, cand te-ai nascut ursitoarele ti-au promis o viata luminoasca .Ei bine iti spun eu, erau bete si plictisite.

    P.S Relaxeazate sunt glume de ingineri. Mereu se spune despre noi ca suntem inteligenti, dar avem mari probleme in a ne exprima si uite dovada, eu doar voiam sa te felicit si uite ce-a iesit.
    Bine ai venit frate al tau prieten Dragos , General in K46

  2. Mulţumesc pentru încurajare, încă nu mi-am propus să am 4 copii, încerc deocamdată să îmi asigur un salariu bunicel şi o casă în care să trăiesc cu viitoarea mea soţie … 😀 La toţi ne e greu !

Comments are closed.