Autocritică

Mă uit adesea pe blogurile prietenilor mei şi văd că la ei se comentează la post-uri, au o gramadă de link-uril în secţiunea blogroll, vizitatori la fel – mulţi şi constanţi … la mine nu se întâmplă aşa ceva. Mă întreb de ceva vreme de ce ? Oare nu ştiu să scriu, oare nu scriu ce trebuie, oare nu interesează pe nimeni ce scriu sau poate pur şi simplu nu mă ştie lumea … E adevărat că nu cunosc foarte mulţi blog-eri dar încerc să-mi extind cercul de cunoştinţe în această privinţă. Adevărul e că sunt o persoană care nu spune tot când îl deranjează ceva, ci prefer să ţin în mine chiar dacă mă deranjează anumite lucruri. Am încercat să schimb această atitudine dar s-ar părea că nu merge treaba … singura speranţă a mea este că într-o zi am să fiu respectat de oameni aşa cum îi respect şi eu pe ei ! (sună cam mitic , nu ? )

3 Comments

  1. Voiam sa-ti umplu doar randurile pierdute in singuratatea ta. a fi invizibil este lucru mare si necesita multe eforturi din partea ta. Problema este cand vrei sa te faci vizibil.Asta este problema ta .Dar mi-ai atras mie atentia.

  2. Ei mna, am scris şi eu ceva mai profund, să fac lumea ce mă vizitează să comenteze într-un fel sau altul. Asta nu înseamna că am scris neadevăruri, doar am căutat o cale să îi “ating” pe cei 30 de vizitatori zilnici, deocamdată.

Comments are closed.