Pe cine votăm pe 7 iunie ?

Din câte aţi auzit prin presă şi prin declaraţiile oficioase, pe data de 7 iunie ar trebui să mergem să votăm europarlamentarii noştrii dragi. Mai exact ce o să facem: o să trimitem nişte oameni care oricum o duc foarte bine financiar şi îi doare undeva de românaşul de rând să ia o leafă şi mai consistentă, cu consecinţele de rigoare. Ce face respectivul sau respectiva pe postul de europarlamentar nu ştiu foarte exact, cert este că eu ca simplu muritor în România nu prea simt că el este acolo şi ia nişte bani. Că este sau nu competent pentru acel post… asta numai depinde de mine.:idea:

De multă vreme în ţara noastră există fenomenul: care e mai sus şi care fură mai tare din contribuţia muritorului de rând care dacă nu îşi plăteşte taxele, multe dintre ele nejustificate, riscă să o ia rău tare pe cocoaşă. Eu am fost până la ultimele alegeri la vot şi chiar am votat, pe bune, dar de acum voi protesta. Chiar dacă sunt mic şi ce scriu aici s-ar putea să nu atingă pe nimeni dar decât să votez pe cineva care face ce vrea el şi nu ţine cont de nevoile mele mai bine stric votul. Astfel trag un semnal de alarmă că mie nu îmi convine ceva şi decât să nu mă duc la vot deloc şi să permit unora să îmi falsifice votul, mai bine decurg la această măsură.

Până la urmă ăia cărora li se cumpără votul ies mai bine din toată măgăria asta decât mine care sunt un cetăţean model. Nu :?::!: