About

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Personajele, faptele şi relatările sunt inspirate din viaţa satelitului Selena . Autorul este un bun prieten al lui Camil care îşi face veacul pe acelaşi satelit.

Blog depre viaţă, despre oameni, despre tot ce mă înconjoară. Cine sunt ? Sunt sucevean de când mă ştiu, născut prin 83 şi crescut pe meleaguri bucovinene. Mi-am irosit copilăria mai mult prin Suceava, făcând tot felul de prostii cu băieţii de la B5, eram şi noi o mână de oameni dar şi aşa nu am reuşit să rămânem foarte legaţi. Am făcut şi ceva şcoală la viaţa mea: pe lângă cea a vieţii, începând cu gen. 3 trecând prin gen. 4, apoi pe la Petru Rareş puţin, unde am cunoscut mulţi oameni deosebiţi cu care am păstrat legătura, ajungând să mă ingineresc la USV la FIESC (cheia aia chiar a ieşit bine, păcat că nu prea a fost apreciată – pentru cunoscători). În prezent mă chinui să fac un ban tot prin Suceava în speranţa unui viitor mai bun. Uneori mă gândesc dacă aş fi reuşit să ajung unde mi-am dorit dacă aş fi fost mai fericit sau mai împlinit. Nu ştiu, ăsta sunt, ăsta mi-e destinul şi merg înainte cu ce am. Mulţumesc destinului că am o soţie care mă iubeşte şi care mă ajută să trec peste greutăţile vieţii. În prezent mă pregătesc pentru viitor. Am terminat doctoratul, nu prea mă ajută dar e gata. Mai departe caut colegi de serviciu.

cmales<at>gmail.com
Contact* : locuiţi secţiunea <at> cu simbolul @ pentru a trimite email, am scris în acest mod adresele de email pentru a mă proteja de eventualele spam-uri.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Toate drepturile rezervate. copyright ©CDi.

1 Comment

  1. Pingback: Codrin’s blog » Puţin ajutor nu strică niciodată - Doar suntem oameni, nu animale...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *